Ainekset:
Pohja:
n. 1/2pkt digestive-keksejä
n. 1dl sulatettua rasvaa (itse käytin keiju-margariinia)
Täyte:
2prk Valio maustettua rahkaa sitruuna
2prk creme fraichea
1 kananmuna
2rkl perunajauhoja
1/2dl sokeria
(1rkl vaniljasokeria)
Koristeluun persikka-päärynä pilttiä ja säilykepersikoita
1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit, sulata rasva - > sekoita ja taputtele vuoan pohjalle.
2. Yhdistä täytteen ainekset - > vatkaa vatkaimella n. 1min.
3. Kaada täyte pohjan päälle ja paista kakkua uunin alatasolla 175asteessa n. 30min.
4. Jäähdytä huoneenlämmössä - > siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi, koristele ja herkuttele! :)
♥ E
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti