Tässä mun versio ohjeesta, ihan vähän tuota Essin reseptiä muokattu. :)
Valkosuklaa-mutakakku
2 dl sokeria
4 kananmunaa
200g valkosuklaata
200g margariinia
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Koristeluun valkosuklaata
+ Tarjoiluun esimerkiksi vaniljajäätelöä & vadelmia
1. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (⌀ n. 24cm). + Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Sulata margariini ja suklaa kattilassa pienellä lämmöllä. Lisää seos muna-sokerivaahtoon ja sekoita.
4. Sekoita joukkoon myös kuivat aineet.
5. Kaada taikina vuokaan ja paistaa 200 asteisessa uunissa keskitasolla n. 20min. Kakun kuuluu jäädä keskeltä mutaiseksi.
6. Anna kakun hieman jäähtyä ja koristele sen jälkeen sulatetulla valkosuklaalla.
7. Herkuttele! ♥
Kivaa sunnuntaita!
❤ E
❤ E
Nami nami, tää on varmasti hyvää!♥ Oon ite leiponu vaan normaalia mutakakkua, joten tällainen valkosuklaaversio ois kiva testata.
VastaaPoistaTää oli kyllä hyvää, kannattaa kokeilla! :)
PoistaKuulostaa niin hyvältä, tätä on varmaankin pakko testata sillä mutakakku on yks mun lemppareista! Vielä tuo jäätelö ja marjat päälle niin varmasti maistuu hyvälle 😍
VastaaPoistaKannattaa kokeilla! :) Mutakakku on yks munkin suosikeista ja tästä tuli kyllä nyt uus suosikki. :D
PoistaOoh miten hyvältä tää kuulostaa! Mutakakku on ihan mun lempparia ja valkosuklaata rakastan enemmän kuin mitään muuta, joten tää on varmasti just mun makuun<3
VastaaPoistawww.ellileppiniemi.fi
Ja myös on tosi hyvää,tää on kyllä just kiva ohje jos valkosuklaasta tykkää. :D
Poista